Post by promunkamidec on Mar 15, 2022 12:30:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yeah Bunny! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yeah Bunny! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za številne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Yeah Bunny! 2022 version ▞▞▞
Zajček je res srčkan.ozadje je res lepo. In to je pikselizirano. Všeč so mi pikselirane igre. Zajčki so ena mojih najljubših živali.
Ta igra ima preveč oglasov (praktično po vsaki stopnji) in mehanika skakanja je grozna. Skupaj z oblikovanjem ravni.
V ustreznih oglasih
Res lepa igra z dobro oblikovno podlago, vendar sam koncept ni zame. Všeč so mi platformne igre, vendar si predstavljajte, če bi platformerju vzeli ves nadzor. Frustrirajuće je umreti v igri, za katero se zdi, da ti sploh ni dala nadzora nad umiranjem.
Kakšna igra je to. Uporabnik nima nadzora nad likom, edino kar lahko narediš je, da skačeš 🤷♂️
Odlična izkušnja in iz nekega razloga sem našel način, kako dobiti neomejen denar. Vsekakor odlična igra.
Všeč mi je ta igra, vendar se mi zdi, da jo je malo težko igrati, saj zajčka ne moreš toliko nadzorovati, se ne obrne, kar je žalostno in ga je malo težko nadzorovati ;-;
To je zelo težko in neumno in vse vas spravi v stres
Ta igra je samo NAREJENA. NIČ, kar bi vam pomagalo na vaši poti, razen oživitev. Brez ojačitev. Tukaj je nekaj idej za okrepitev. Nepremagljivost Korenček: naredi te nepremagljivega. Zeleni korenček: omogoča samodejno čiščenje stopnje. Tailed Acorn: Daje zajčku rep, da upočasni njegov spust. Lepljivo lepilo: Zajček se prilepi na stene. Takoj tapnite za povečanje hitrosti, sčasoma bo zdrsnil navzdol. Proti oprijemanju: preprečuje, da bi se zajček oprijel sten. Super lopata: uniči bloke. V igro dodajte tudi obloge. Popravite prosim.
DexPro - Gen 1 à 8 Librerie e demo gmvj
opomnik - tekač Vrsta igre. Brez dobrih kontrol.
Je precej slaba
Igra večino časa zaostaja
Najslabša kontrolna izkušnja
Zelo moteče, občasno se zataknete na predmetih ali kotih in se ne morete več premikati, zato morate znova zagnati raven, bi bilo v redu, če bi se lahko vrnili vsaj na zadnjo kontrolno točko, vendar ne morete. Igra se zelo pogosto zruši in zamuja ter zamrzne celoten zaslon in vam ne dovoli zapreti, razen če izklopite telefona in se glasba še naprej predvaja, ko zapustite, izgubite napredek, če se zruši. Večje podrobnejše aplikacije v 3D in prilagojene igre za mobilne naprave delujejo bolje od tega.
Sam teče, samo rdeči, da ga spravimo v skok in taktno videt ter zbira stvari. Pravzaprav dolgočasno
trava muito št j5
Samo dolgočasno oprosti
Legita smeti igra, grafika v redu, ampak kontrole so smeti
Tempo je prehiter in ni težavnih nadzorov. Lahko bi bilo težko, vendar je v tem primeru nadležno, ker igralec zlahka in pogosto umre. Lep dizajn pa vseeno.
4 zvezdice, ker sovražim kontrole
Igra je za ljudi, ki obožujejo platformne platforme in znajo natančne skoke v hitrem tempu takoj zabiti. Brez nastajanja. Polovico časa sem porabil za vzvratno vožnjo, ker skoka nisem opravil odlično. Popolnoma frustrirajoče.
Funky, a pretežko
ni shranjevalne točke, ki je nekako dolgočasna
Tako težko je, da ga ne morem ljubiti
Iskreno povedano, to ni zelo dobra igra. Težko ga je nadzorovati in grafika ni tako dobra. Nima nobene vrste zapleta,
Mehanika dotikov je zmedena, včasih dvojni dotik deluje, drugič pa se ne registrira.
To je halario in je super
Grozni nadzor. Samodejni tek je zanič
Igra je odlična, vendar grem sem ter tja, je moteče
Bilo je tako zanič
Igra res ni vzbudila mojega zanimanja
Simpatična igra, prijetno igranje, vendar igra ni optimizirana za naprave z razmerjem stranic 21×9. Posledično so robovi območja igranja na mojem zaslonu odrezani, na primer prelomite gumb za premor na pol.
Faça ele parar de andar sozinho coloquem setinhas au enves dele mial
Malo težko, ampak glasba pomaga
Zdaj je hrošča in vsakič, ko sem skočil na sovražnika, če ni prav na kakšnem pikslu, me bo samo ubil, čeprav sem skočil na njegovo glavo.
Bilo je tako zanič in ne moreš se niti obrniti na stran. V resnici si kot sam sebi in kdo bi mu dodal rumenega stegozavra, življenje mu ni pomenilo nič, ker ne dela nič drugega kot lebdi, ko tečeš pod njim kot res
Neverjetno težka igra, a zabavna. Vendar včasih igra ne zabeleži skoka in še večji problem je, da včasih ubijanje pingvina ubije tudi tebe. Veliko umrem, ko razbijem pingvine.
Ja zajček
še ena odlična igra, ki so jo uničili vsiljeni oglasi med igranjem
Nadležno je, kako samo teče
Zabavno je, ko ti je dolgčas